apolodor logo

Tratamente

Indiferent de afecțiunea cu care te confrunți, găsești soluția în același loc: Apolodor Dental Clinic!

 

Implant

Implantologie

Implantologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților pierduți sau deteriorați cu ajutorul implanturilor dentare.

Ordotonție

Ortodonția este o ramură specializată a stomatologiei care se ocupă de diagnosticarea, prevenirea și corectarea malpozițiilor dentare și a anomaliilor dento-faciale.

apolodor dental
protetica dentara

Protetică dentară

stomatologiei care se concentrează pe restaurarea și înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați prin utilizarea diferitelor tipuri de proteze dentare.

pedodontie

Pedodonție

Pedodonția este o specializare a stomatologiei care se ocupă de îngrijirea orală a copiilor, de la naștere până la adolescență.

chirurgie dentara

Chirurgie dentară

Chirurgia dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul intervențional al afecțiunilor dentare și ale structurilor asociate.

profilaxie

Profilaxie

Profilaxia dentară reprezintă ansamblul de măsuri preventive care au ca scop menținerea unei bune sănătăți orale și prevenirea apariției afecțiunilor dentare.

Endodontie

Endodonție

Endodonția este un tratament stomatologic care vizează salvarea dinților afectați de probleme ale nervului dentar, numit și pulpă dentară.

parodontologie

Parodontologie

Parodontologia este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor parodontale, adică ale țesuturilor care susțin dinții.

Implant

Estetică dentară

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei care se concentrează pe îmbunătățirea aspectului estetic al dinților.

Programează-te!